Vatandaşa Yumruk Atan Saldırgan Tutuklandı

Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaş, "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. İstanbul Valisi Davut Gül, şahsın gözaltına alındığını paylaşırken, saldırganın tutuklandığı açıklandı.
Vatandaşa Yumruk Atan Saldırgan Tutuklandı
Kayıt Tarihi: 01.01.2024 23:58 - Son Güncelleme: 09.05.2024 11:33
YAZI
A

Galata Köprüsü'nde Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir'e, karşıdan gelen bir şahıs "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk attı.

Yumruklu saldırıda İsmail Aydemir’in yüzü kanlar içinde kalırken, kavgayı gören diğer vatandaşlar ikiliyi ayırmaya çalıştı.

Polisin olay yerine gelmesiyle kavga son bulurken Aydemir, polis tarafından kontrol amacıyla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne, daha sonra da ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Saldırgan ise Kasımpaşa karakoluna götürüldü.

Arap Sevici Dedi

Olayı gören Filiz Çağlayan isimli vatandaş ise şunları söyledi:

"Hazmedemiyorlar. Kelime-i Tevhid bayrağı açtı diye 'Arap sevicisi' demiş. Döndüğümde adam yerdeydi ve yüzü kanlar içerisindeydi. Birileri polisi çağırdı ve polis, saldırganı gözaltına aldı."

Adli Makamlara Teslim Edildi

Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül olayın ardından bir paylaşımda bulundu.

Yerlikaya, “Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" yürüyüşü sonrası saldırıya uğrayan İsmail Aydemir’e saldıran E.A. Yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Tutuklandı

Vatandaşa yumrukla saldıran şüpheli Ege A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler