Ahlaksız Muhtar! Birlikte Yaşadığı Kadının Kızına Cinsel İstismarda Bulundu

Konya'da birlikte yaşadığı M.A.(48) ile "swinger" partilerine katılan mahalle muhtarı bununla da yetinmedi, kadının 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulundu. Muhtar ve anne tutuklandı.
Ahlaksız Muhtar! Birlikte Yaşadığı Kadının Kızına Cinsel İstismarda Bulundu
Kayıt Tarihi: 21.02.2024 12:33 - Son Güncelleme: 16.05.2024 16:03
YAZI
A

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'na Selçuklu ilçesindeki bir mahallenin muhtarı, evli ve 1 kız çocuk babası M.M.'nin, S.A. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu yönünde şikayette bulunuldu.

Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada S.A.'nın anne ve babasının boşandığı, annesi M.A.'nın da muhtar M.M. ile birlikte yaşadıkları belirlendi. Muhtar M.M. ve anne M.A. geçen pazar günü gözaltına alındı.

Muhtar M.M. ifadesinde, "S.A. ile ilişki yaşadım. Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok." dedi.



Muhtardan Şikayetçi Olmadı

S.A.'nın Çocuk İzleme Merkezi'nde alınan ifadesinde, şu an 17 yaşında olduğunu, M.M.'nin cinsel istismarlarının 14 yaşındayken başladığını, 3 yıldır da aralıklarla devam ettiğini söyledi.

S.A., ifadesinde, "Ben o dönemler sanırım 14 yaşındaydım. M.M., bana iyi ve yakın davranıyordu. Bir süre sonra benimle ilişkide bulunmaya başladı. Bu durumdan rahatsızdım ama annem üzülmesin ve araları bozulmasın diye bir şey söylemiyordum." dedi.

Mahalle muhtarı M.M. ve anne M.A. tutuklandı. S.A. ise, devlet korumasına alındı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler