Bakandan Konya'da "Basına Kapalı" Ziyaretler!

Konya'ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti, iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. Ziyaretler basına kapalı gerçekleşti.
Bakandan Konya'da "Basına Kapalı" Ziyaretler!
Kayıt Tarihi: 24.02.2024 23:11 - Son Güncelleme: 15.05.2024 00:14
YAZI
A

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Konya'ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bakan Şimşek, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nda Vali Vahdettin Özkan'dan bilgi aldı. Şimşek, daha sonra AK Parti Konya İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Şimşek’in ziyareti basın kapalı gerçekleşti. Şimşek, daha sonra Taşbina'da Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Son olarak Konya Ticaret Odası tarafından düzenlenen Konya İş Dünyası Buluşması'na da katılan Şimşek'in iş insanlarıyla buluşması da basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler