Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'ya Geliyor! Konya Mitingi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'ya ne zaman geleceği ve büyük Konya mitinginde vereceği müjdeler şimdiden merak ediliyor. Konya mitinginin 17 Mart Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'ya Geliyor! Konya Mitingi
Kayıt Tarihi: 02.02.2024 16:15 - Son Güncelleme: 17.05.2024 20:19
YAZI
A

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerinden önce birden çok şehri ziyaret edecek.

Önce Deprem Bölgesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncelikle "asrın felaketi" olarak anılan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1'inci yılında depremden zarar gören illeri ziyaret edecek. Bu kapsamda, hafta sonu Hatay ve Gaziantep'e gidecek Erdoğan, hafta içi Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Elazığ illerine ziyaret gerçekleştirecek.

Konya'ya Ne Zaman Gelecek?

31 Mart'taki yerel seçimden önce birden çok şehri ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya'ya ne zaman geleceği ise merak ediliyor. Konya mitingi henüz netleşmeyen Erdoğan’ın 17 Mart Pazar günü Konya'ya gelmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitinginde vereceği müjdeler ise şimdiden merak konusu oldu.   

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler