Doğa Bilimci Serdar Kılıç'tan Konya'da Hayvancılık Mesajı

Ulusal Yün ve Nanoteknoloji Çalıştayı için Konya'da bulunan Doğa Bilimci Serdar Kılıç, tabiatın daha çok korunması için küçükbaş hayvancılığın yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.
Doğa Bilimci Serdar Kılıç'tan Konya'da Hayvancılık Mesajı
Kayıt Tarihi: 21.02.2024 15:33 - Son Güncelleme: 17.05.2024 18:14
YAZI
A

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından dün düzenlenen "Ulusal Yün ve Nanoteknoloji Çalıştayı" sona erdi.

Ulusal Yün ve Nanoteknoloji Çalıştayı'nda açıklamalarda bulunan Doğa Bilimci Serdar Kılıç, "KOP İdaresinin aklına sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Açıkçası kendi üzerimde hep yünle gezdiğim için insanları yünün üzerinizde her daim olabilmesi, neden olması gerektiğini, binaların, evlerin, yaşadığımız yerlerin yalıtımlarının dahi yünlü olabilmesi, sağlıklı nefes alabilir, sağlıklı hareket edebilir bir fiziksel şart oluşturmanın öneminden bahsediliyor. Bununla ilgili aynı zamanda da ekonomik değeri olduğu söyleniyor. Hem küçükbaş hayvancılığın yaygınlaştırılması hem de küçük ailelere bu işlerin yaygın olarak verilmesi tabiatın daha çok korunması anlamında büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler