Epstein Dosyası ve Kaybolan Çocuklar İddialarına Bakandan Yanıt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1999 ve 6 Şubat depremleri sırasında ortadan kaybolduğu iddia edilen çocuklar hakkında açıklama yaptı. Bakan Göktaş, çocukların hiçbirinin kayıp olmadığını ve kimlik tespitlerinin dikkatlice yapıldığını belirtti.
Epstein Dosyası ve Kaybolan Çocuklar İddialarına Bakandan Yanıt
Kayıt Tarihi: 12.01.2024 20:58 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:27
YAZI
A

ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'ın dosyasının kamuoyuna yansıması üzerine 1999 ve 6 Şubat depremlerinde kaybolan çocukların akıbeti yeniden gündem oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kayıp depremzede çocuklar iddiasına yanıt verdi.

6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde yakınlarını yitiren çocuklara ilişkin ilk günden itibaren kamuoyunun şeffaf şekilde bilgilendirildiğini söyleyen Göktaş, şunları söyledi:

"1.912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum. Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı."

Ne Olmuştu?

13 Nisan 2010 tarihli çapraz sorguda Epstein'ın özel pilotu Nadya Marçinko'nun ifadesinde, Epstein'ın Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkeden çocukları kaçırıp Amerika'ya getirdiğini belirtmesi üzerine, konu yeniden gündeme gelmişti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler