EURO 2024'te Play-Off Heyecanı! Türkiye'nin Son Rakibi Kim Olacak?

EURO 2024 play-off elemelerinde Polonya, Galler, Ukrayna, İzlanda, Gürcistan ve Yunanistan finale yükselen ülkeler oldu. Türkiye'nin grubunda yer alacak son ülke, Salı günü oynanacak maçla belli olacak.
EURO 2024'te Play-Off Heyecanı! Türkiye'nin Son Rakibi Kim Olacak?
Kayıt Tarihi: 22.03.2024 01:15 - Son Güncelleme: 27.04.2024 21:24
YAZI
A

EURO 2024 play-off elemelerinde oynanan maçlarla, gruplara kalacak 3 takım olmak için mücadele edecek finalistler belli oldu. Türkiye'nin grubuna gidecek son takım olmak için mücadele edecek iki ülke de netlik kazandı.

Türkiye'nin Son Rakibi Komşu

Lüksemburg'u 2-0 yenen Gürcistan ilk finalist oldu. Kazakistan'ı 5-0'lık skorla mağlup eden Yunanistan ise, Gürcistan'ın finaldeki rakibi oldu.

Türkiye'nin iki komşusu Yunanistan ve Gürcistan arasında oynanacak maçın kazananı, EURO 2024'te F Grubu'nda rakibimiz olacak. Yunanistan - Gürcistan maçı Salı günü oynanacak.

Fenerbahçeli Dzeko Üzüldü

Ukrayna'yı evinde konuk eden Bosna Hersek, uzun süre 1-0 önde götürdüğü maçın, 85 ve 88. dakikalarında yediği gollerle büyük şok yaşadı.

Taraftarı önünde final biletini kaptıran Bosna Hersek'te, Miralem Pjanic, Ibrahim Sehic, Rade Krunic, Haris Hajradinovic ve Edin Dzeko gibi Süper Lig'den tanıdık isimler forma giydi.

İsrail'i 4-1'lik skorla geçen İzlanda, E Grubu bileti almak için Ukrayna ile final müsabakasında karşılaşacak.

Fenerbahçeli Szymanskı Sevindi

Fenerbahçeli Sebastian Szymanski'nin gol attığı maçta, Estonya'yı 5-1 yenen Polonya, Finlandiya'yı evinde 4-1 yenen Galler ile finalde karşılaşma hakkı kazandı. İki ülkenin yapacağı maçta galip gelecek olan ekip, Hollanda, Avusturya ve Fransa ile D Grubu'nda olacak.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler