Fatih Erbakan: Refah Marketler Kuracağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde kazandıkları tüm belediyelerde "Refah Market" kuracaklarını belirtti.
Fatih Erbakan: Refah Marketler Kuracağız
Kayıt Tarihi: 05.05.2024 23:08 - Son Güncelleme: 17.05.2024 22:59
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart seçimlerinde partisinden Hakkari'nin Derecik Belediye Başkanı seçilen Hasan Dinç'i ziyaret etti.

Erbakan'ı Belediye Başkanı Hasan Dinç ve partililer karşıladı. Başkan Dinç'in makamına geçen Erbakan burada Belediye Başkanı Dinç'i tebrik etti.

Yerel seçimlerde kazandıkları tüm belediye bünyelerinde "Refah Market" kuracaklarını söyleyen Erbakan, şöyle konuştu:

"Bu bölgede istihdama ve kalkınmaya yönelik ekonomik katkı sunabilecek adımları atacağız. Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız.

63 belediyemizi bulunduğu yerlerde üretilen ürünleri alıp o marketlerde satışını sağlayacağız. Derecik'in tahini ve unu gerekirse Urfa’da satılacaktır. Belediyecilik hizmetlerine ilave olarak o bölgenin halkına istihdam sağlayacak ve o bölgenin halkına gelir sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler