Galatasaray-Konyaspor Maç Sonucu

Galatasaraya konuk olan Torku Konyaspor bu hafta da iyi bir oyunla 1 puanı almayı başardı.
Galatasaray-Konyaspor Maç Sonucu
Kayıt Tarihi: 06.02.2016 18:24 - Son Güncelleme: 16.05.2024 08:38
YAZI
A
 Süper Ligin 20. hafta maçında Torku Konyaspor Galatasaraya konuk oldu. Kupada ve Ligde fırtına gibi esen Konyaspor, 20. hafta da deplasmanda Galatasaraydan 1 puan almayı başardı. Maç 0-0 berabere sonuçlandı. 

Galatasaray puanını 34'e, Torku Konyaspor ise 33'e yükseltti.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da önemli bir gol pozisyonu üretemedi. Galatasaray, hücumda çoğalmakta zorlanırken, Torku Konyaspor topa sahip olup sık pas yaparak rakibinin tempo yapmasını engelledi.



SİNAN GÜMÜŞ SAKATLANDI

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı golsüz sona erdi. Galatasaray'ın hiç isabetli şut atamadığı ilk yarıda sarı kırmızılıların son dönemdeki başarılı ismi Sinan Gümüş sakatlandı.

İkinci yarının ilk bölümünde de oyunda değişiklik olmadı ama 65. dakikadan sonra Galatasaray baskısı arttı. Önce Selçuk'un vuruşu defansın müdahalesiyle çizgiden çıktu, ardından Sneijder'in vuruşu yan ağlarda kaldı. Ardarda Konya kalesinde tehlikeler yaratan Galatasaray'da 80. dakikada Olcan'ın kafa vuruşu da önce direk, ardından da direğe çarptı ve sarı kırmızılıların aradığı gol gelmedi.

G.SARAY AYLAR SONRA İLK KEZ GOL ATAMADI

Karşılaşma da 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla 8 Mart 2015'ten bu yana ilk kez bir maçta gol atamayan Galatasaray, 34 puana yükseldi, Konya ise 33 puanda kaldı.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler