İBB'nin Tahsis Ettiği Salonda Öcalan Propagandası Yapıldı

Türkiye, 9 kahraman vatan evladını daha şehit vermişken, CHP'li İBB'nin tahsis ettiği salonda sempozyum adı altında Öcalan propagandası yapıldı
İBB'nin Tahsis Ettiği Salonda Öcalan Propagandası Yapıldı
Kayıt Tarihi: 15.01.2024 00:25 - Son Güncelleme: 09.05.2024 07:45
YAZI
A

İBB'ye ait Müze Gazhane'de "Mor Dayanışma" adı altında terör propagandasının yapıldığı bir etkinlik organize edildi. Bu organizasyona HDP/DEM'li vekil Adalet Kaya da katıldı.

Adalet Kaya, konuşmasında terör örgütü elebaşı Öcalan'a özgürlük isterken bebek katilinin hapiste tutulmasını "hukuksuzluk" olarak nitelendirdi.

Daha da ileri gitmekten çekinmeyen DEM Parti Milletvekili Adalet Kaya, "Abdullah Öcalan'ın üzerinde 25 yıldır tecrit var. Bir kişiye göre yapılmış hukuk sistemi yüzüden. Ortadoğuya barışı getirecek en önemli aktör Öcalan'dır."  ifadelerini kullandı.

Terör örgütünün sözcülüğüne de soyunan Kaya, Türk ordusu tarafından düzenlenen harekatlarda etkisiz hale getirilen teröristler için duyduğu üzüntüsünü de dile getirmekten çekinmedi.

Ekrem İmamoğlu'nun, "sanat, bilim ve etkinlik alanı" olarak açılışını yaptığı Müze Gazhane ise, terör örgütlerinin özgürce propaganda yaptığı bir sahneye dönüştü.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler