İşte Konyaspor'un Seyirci Ortalaması!

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun 30 haftası geride kalırken, Konyaspor'un seyirci ortalaması iç açıcı değil. Buna rağmen son haftalarda artan seyirci sayısı ile yeşil beyazlılar, üst sıralarda kendine yer bulmayı başardı.
İşte Konyaspor'un Seyirci Ortalaması!
Kayıt Tarihi: 25.03.2024 04:00 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:32
YAZI
A

Süper Lig'de bu sezon 30 haftalık süreçte maçlara gösterilen ilgi geçen sezonun tamamıyla karşılaştırılınca düşüşte. Bu sezonun seyirci ortalaması şu ana kadar 11.277 olurken, bu sayı geçen sezonun tamamında 12.463 olarak gerçekleşmişti.

Ancak şampiyonluk ve düşme hattındaki mücadelenin son haftalara kalmasının beklendiği ligde, bu ortalamanın daha da yükselmesi bekleniyor.

Ligde seyirci ortalaması en yüksek takım, ortalama 41 bin kişiye oynayan Galatasaray olurken, en az seyirci çeken takım yaklaşık 800 kişiye oynayan Karagümrük oldu.

Konyaspor 10 Bini Geçemedi

Geçen sezon topladığı 51 puanla ligi 8. sırada tamamlayan Konyaspor'un seyirci ortalaması 10.303 olarak gerçekleşmişti. Bu sezon şu ana kadar 14 iç saha maçına çıkan yeşil beyazlıların bu maçlarında seyirci ortalaması 9.396 olarak gerçekleşti.

200 bine yakın kart ile Passolig kart sayısında 6. sırada yer alan Anadolu Kartalı, bu ortalama ile ligde maçlarına en fazla seyirci gelen 8. takım konumunda.

Konyaspor'u seyirci sayısında geride bırakan takımlar ise; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Samsunspor, A. Demirspor ve Antalyaspor oldu.

Buna rağmen Konyaspor'un son haftalarda yakaladığı çıkışa paralel olarak seyirci sayısında da artış yaşanırken, lig sonunda bu ortalamanın daha da artması bekleniyor.




ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler