Kıskançlık Cinayetinin Sanığı Hakim Karşısında

Konya'nın Karatay ilçesinde cezaevinden izinli çıkıp, dini nikahla birlikte yaşadığı kadını öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. 26 yaşındaki Neşet G., eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyledi.
Kıskançlık Cinayetinin Sanığı Hakim Karşısında
Kayıt Tarihi: 26.12.2023 19:28 - Son Güncelleme: 19.05.2024 00:23
YAZI
A

Neşet G.'nin, Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına başlandı. Eşinin telefonda başka birisiyle konuştuğunu öne süren Neşet G., mahkemedeki savunmasında şunları söyledi:
 
''Eşim uyuşturucu satıyormuş, sonradan öğrendim. 9 yıl boyunca eşimle bir tartışmamız olmadı. Mayıs ayında, cezaevinde görüntülü konuştuğunuzda boynunda çizikler ve morluklar gördüm. Beni aldattığından şüphelendim, tartıştık. Ancak daha sonra yine ziyaretime geldiğinde konuştuk ve tatlıya bağladık. İzinli olarak cezaevinden çıkıp eve gittiğimde telefonda yabancı bir şahısla samimi şekilde konuştuğu için cinnet geçirdim. Bıçakla vurdum. Kaç sefer vurduğumu hatırlamıyorum."

Mahkeme heyeti, tanık ifadelerinin ardından duruşmayı ileri tarihe erteledi.



Olayın Geçmişi

Olay, 14 Eylül'de Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde meydana geldi. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıldır hükümlü olduğu açık cezaevinden izinli çıkan Neşet G., dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım ile telefondaki konuşması nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığı Damla Dakım'ı göğsünden, boynundan ve sırtından yaralayan Neşet G. ardından kaçtı.
 
Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine komşuları polise haber verdi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Damla Dakım, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Damla Dakım’ın otopsisinde boyun, sırt ve göğsünde toplam 47 bıçak darbesi olduğu ortaya çıktı.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, Neşet G.'yi saklandığı evde yakaladı. Neşet G., mahkemece tutuklandı.
 

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler