Konya Arçelik ve Beko Servisleri

Beyaz Eşya üreticileri her geçen gün yeni model ve yenilikçi teknolojik ürünlerle kullanıcı beklentilerine cevap vermeye çalışıyor.
Konya Arçelik ve Beko Servisleri
Kayıt Tarihi: 06.01.2017 14:53 - Son Güncelleme: 09.05.2024 13:59
YAZI
A

Beyaz Eşya üreticileri her geçen gün yeni model ve yenilikçi teknolojik ürünlerle kullanıcı beklentilerine cevap vermeye çalışıyor. Çağın gereğine uygun Elektronik ev ürünleri imal ederken bir yanda da insan hayatına konfor ve rahatlık sunmak isteyen bu üreticiler, ülkemizde hem satış hemde yaygın bir pazarlama ağına sahip. Oldukça geniş bir pazara sahip olan ülkemizde çok sayıda Beyaz Eşya üreticisi hizmet veriyor. Müşteri ihtiyaçlarına göre revize edilen Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri, günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Buna paralel olarak yayın hayatına geçirdiğimiz https://www.teknicservis.com/ sitesi, Türkiye'deki tüm Beyaz Eşya üreticilerinin hem özel hemde yetkili teknik servis ekiplerini sizler için aynı çatı altında topluyor. Gün içinde ev yada iş yerinde kullandığınız Beyaz Eşya modellerinde ortaya çıkan arızalar için sitemize giriş yaparak size en yakın Özel Teknik Servislerine ait numaralara ulaşabilirsiniz.

Uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde Türkiye'de faaliyet gösteren ve ortaya çıkardığı teknolojik ürünlerle kullanıcılarına kolaylık sağlayan Arçelik şirketi, aynı özenle teknik servis hizmetlerini de oldukça sağlam bir şekilde sunmaya gayret gösteriyor. Kullandığınız Beyaz Eşya modellerinde meydana gelen her hangi bir teknik arıza durumunda gönül rahatlığı ile Konya Arçelik Servisleri ile görüşebilirsiniz. Hem gerekli teknik donanıma hemde her türlü orijinal yedek malzemeye sahip olan servisimiz en zorlu arızaların bile üstesinden gelmeyi başarıyor. Dönem dönem açılan kurum için eğitim seminerlerine katılan usta kadromuz Beyaz Eşya modellerinde ortaya çıkacak her çeşit arıza için hazırlıklıdır.

Kalitenin ve sağlamlığın ülkemizdeki adı haline gelen Beko şirketi, gelişen teknolojiyi oldukça yakından takip ederek en yeni özellikleri Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerine yansıtıyor. Bu sayede müşterileri tarafından olumlu tepkiler alan şirket, Ülkenin her yerinde aktif olarak çalışan teknik servis ekipleri ile de her an hizmete hazırdır. Üretim aşamasından sonra evlerimize giren Beko ürünlerde meydana gelen her arıza durumunda Konya Beko Servisleri ile görüşerek usta çalışanlardan yardım alabilirsiniz. Hem iş yerinde hemde gezici servis aracı ile adresinize gelerek çalışan ekipler, en karmaşık arızaları bile kısa sürede onarıyor.

 

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler