Konya'da Piknik Alanında Vandallık: Başkan Tepki Gösterdi

Konya'nın Ilgın ilçesinde ortaya çıkan manzara tepki çekti. Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile kamelyanın yakılması ve çevrenin kirletilmesiyle ilgili tepkisini dile getirdi.
Konya'da Piknik Alanında Vandallık: Başkan Tepki Gösterdi
Kayıt Tarihi: 07.05.2024 12:18 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:32
YAZI
A

Konya'nın Ilgın ilçesindeki piknik alanındaki kamelyanın yakılması ve çevresinin kirletilmesi yetkililerin tepkisini çekti.



"Kirliliği geçtik bari yakmayın" diyen Başkan Apil, sosyal medyadan vandallığın görsellerini de paylaşırken, belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarına başladığını söyledi.



Başkan Apil, "Temizlemek ve kirletmek arasında yoğun bir yarış içerisindeyiz. Biz kararlıyız tüm mesire alanlarımızı tertemiz yapacağız. Kirletmenin ötesine geçip kamelyalarımızı yakmamanız yeterli bizim için. Çünkü temizlik yarışını biz kazanacağız" ifadeleriyle, çevre duyarlılığının önemine vurgu yaptı.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler