Konya'da Saadet ve Gelecek Partilerinin Ortak Adayı Belli Oldu!

Eski İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanı Dr. Süleyman Kamil Akın, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.
Konya'da Saadet ve Gelecek Partilerinin Ortak Adayı Belli Oldu!
Kayıt Tarihi: 03.02.2024 20:30 - Son Güncelleme: 09.05.2024 10:39
YAZI
A

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanı Dr. Süleyman Kamil Akın oldu. Akın siyasete girmek için oda başkanlığı görevinden istifa etmişti.



Gelecek Partisi'nin belirlediği Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı eski İMO Başkanı Süleyman Kamil Akın, seçime Saadet Partisi logosu ile girecek. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun uzun zamandır aday için Akın'ı düşündüğü bilinirken, Saadet Partisi de Akın'a sıcak bakıyordu.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Arslan sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, "İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ile olağan üstü toplantı gerçekleştirdik. Konya'mızın önümüzdeki 5 yılına hizmet edecek olan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız şehrimize hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler