Konyaspor 6 Puanlık Maça Çıkıyor

Trendyol Süper Lig'de düşme hattından çıkamayan Konyaspor bugün kritik maçta Hatayspor'u konuk ediyor. Anadolu Kartalı, kendisi gibi düşme stresi yaşayan rakibini mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor.
Konyaspor 6 Puanlık Maça Çıkıyor
Kayıt Tarihi: 24.02.2024 00:04 - Son Güncelleme: 20.05.2024 08:03
YAZI
A
TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Hatayspor'u konuk ediyor. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz açısından büyük önem taşıyan mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek.

Anadolu Kartalı'nda cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığını atlatan Adil Demirbağ'ın riske edilmesi beklenmiyor.

20 Binin Üzerinde Taraftar Bekleniyor

25 puanla sondan ikinci sırada yer alan Konyaspor, bugün taraftarının da desteğiyle kazanarak ligde kalma adına yeni bir sayfa açmak istiyor.

Konyaspor'da Hatayspor maçı için şu ana kadar 19 bine yakın bilet satıldı. Maç saatine kadar bu sayının 20 binin üzerine çıkması bekleniyor. Passolig güncellemeleri ve bilet yüklemeleri sürüyor.

İki Ekip 34. Randevuda

Konyaspor, Hatayspor ile daha önce 33 kez karşı karşıya geldi. Anadolu Kartalı, söz konusu maçlarda 14 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, 12 kez de sahadan mağlup ayrıldı.

Öte yandan Konya’da oynana müsabakalarda ise yeşil-beyazlı takım, rakibine karşı 11 galibiyet 4 beraberlik alırken sadece bir kez mağlup oldu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler