Konyaspor'da Omerovic Farkı!

Konyaspor'un son dönem teknik direktörlerinin performansları analiz edildi. Göreve gelişinin ardından aldığı sonuçlarla takımın ligde kalma ümitlerini yükselten Omerovic, ilk 9 maçlar karşılaştırıldığında sadece İlhan Palut'un gerisinde kaldı.
Konyaspor'da Omerovic Farkı!
Kayıt Tarihi: 13.03.2024 22:38 - Son Güncelleme: 14.05.2024 22:14
YAZI
A

Konyaspor'un son dönem teknik direktörlerinin performansları analiz edildi. Boşnak teknik adam Fahrudin Omerovic şu ana kadarki performansıyla öne çıkan isim oldu. Omerovic yönetiminde Konyaspor, 9 maçta 13 puan toplayıp 1,44 puan ortalaması yakaladı.

Sırp teknik adam Stanojevic, yeşil-beyazlıların başında çıktığı ilk 9 maçında sadece 6 puan topladı ve 0.55 puan ortalaması elde ederek, bu alanda en kötü teknik direktörlerden biri oldu.

Stanojevic'ten sonra takımın başına geçen Hakan Keleş de benzer performans sergiledi. 51 yaşındaki teknik patron, Konyaspor'da ligde ilk 9 maçında 9 puan alarak maç başına 1 puan ortalamasıyla başladı.

Omerovic'ten daha iyi başlangıcı yapan isim ise 2020-2021 sezonunda İlhan Palut oldu. Palut, ilk 9 lig maçında 16 puan toplamış ve bu alanda en iyi başlangıca imza atan teknik direktörlerden biri olmuştu.

Konyaspor'un başında en çok maça çıkan Aykut Kocaman ise ilk 9 maçlık periyotta 1.22 ortalama yakalamıştı

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler