Konyaspor'un Bilet Fiyatları Tartışma Yarattı

Konyaspor'un Fenerbahçe maçı bilet fiyatları, taraftarlar arasında büyük bir tartışma yarattı. Bir kısım Konyaspor taraftarı yönetime tepki gösterirken, bir kısım taraftar ise fiyat politikasını destekliyor.
Konyaspor'un Bilet Fiyatları Tartışma Yarattı
Kayıt Tarihi: 30.04.2024 15:32 - Son Güncelleme: 20.05.2024 13:52
YAZI
A

Konyaspor'un Fenerbahçe maçı bilet fiyatları, taraftarlar arasında büyük bir tartışma yarattı. En ucuz bilet 785 lira olarak belirlenirken, Fenerbahçe taraftarları ise maçı 1001 liraya izleyecek.

Kritik maçın bilet fiyatlarının açıklanmasıyla birlikte, bazı taraftarlar bu fiyatları aşırı yüksek bulurken, diğerleri ise kulübün bu yaklaşımını destekliyor.

Sosyal medyada tartışan bazı taraftarlar, yönetimin maça sadece para kazanma penceresinden baktığını iddia ederken, diğerleri ise 3 büyük kulübün Konya'ya geldiği haftalarda tribünlerin dolmasına tepki gösteriyor.

Yönetimi destekleyen taraftarlar, Anadolu kulüplerinin Konya'ya geldiği haftalarda dolmayan tribünlerin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Konya'ya geldiği haftalarda dolmasına dikkat çekerken, Konyaspor tribünlerinden İstanbul takımlarının desteklendiğini iddia ediyor.

Konyaspor taraftarları arasında, Fenerbahçe için ayrılan bilet fiyatlarının daha da yüksek olması gerektiği yönünde görüşler de mevcut.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler