Konyaspor'un Borcunu Başkan Açıkladı!

Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz, kulübü 800 Milyon TL'nin üzerinde borçla devraldıklarını açıkladı. Korkmaz, sezon sonu oluşacak borç tahminini de açıkladı.
Konyaspor'un Borcunu Başkan Açıkladı!
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 04:57 - Son Güncelleme: 28.04.2024 17:13
YAZI
A

Kanal 42 yayınında açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 800 milyon TL'nin üzerinde bir borçla kulübü devraldıklarını açıkladı.

"Hesap uzmanlığı ve bu borcu yönetmek gerekiyordu" diyen Korkmaz, "Belki sezon sonunda 1 milyar TL'nin üzerinde bir borç olacak" ifadelerini kullandı.

Kulübün mali işleyişine dair konuşan Korkmaz, "Sezon başlarken isim, forma, sponsorluk ve reklam anlaşmaları, kombine, loca v.s gelirlerini alıyorsun. Kasaya bu paralar girdiği için sezon başında borçlar bir azalma gösteriyor. Ama bunu kısa sürede harcayınca devamında her ay borcu 50 milyon TL büyüyen bir kulüple karşılaşıyorsun." dedi.

Korkmaz şirketleşme konusuna da değinerek , "1 milyar TL borcu olan ve borcu artan bir kulübe ortak bulmak ve şirket kurmak kolay değil. Borç 400 milyon TL olsa belki daha kolay olurdu" şeklinde konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler