Köprü ve Otoyollar 9 Gün Boyunca Ücretsiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, bayrama dair aldıkları tedbirleri açıklarken, "Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak" dedi.
Köprü ve Otoyollar 9 Gün Boyunca Ücretsiz!
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 05:44 - Son Güncelleme: 29.04.2024 21:42
YAZI
A

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayramda yurt genelinde 30-35 milyon vatandaşın seyahat edeceğini öngördüklerini ifade etti, yaşanması muhtemel yoğunluk nedeniyle tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Bakan Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların Cumhurbaşkanı’nın kararıyla 9 gün süresince cumartesi sabah itibarı ile bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

Tatil süresince devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını asgari seviyede tutacaklarını belirten Bakan, fahiş bilet fiyatları gibi durumlarda mağduriyet yaşanmaması için firmalara uyarılarda bulunduklarını söyledi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler