Onlyfans Gizem İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Dini değerleri aşağılama suçundan gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Gizem Bağdaçiçek’in 1 yıl 9 aya kadar hapsini istedi.
Onlyfans Gizem İçin İstenen Ceza Belli Oldu
Kayıt Tarihi: 10.01.2024 14:17 - Son Güncelleme: 27.04.2024 12:55
YAZI
A

Bağdaçiçek sosyal medyadan paylaştığı bir görüntüyle ilgili yapılan şikayetler nedeniyle 7 Aralık’ta gözaltına alınmış, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, şikayeti yapılan sosyal medya hesabının Gizem Bağdaçiçek’e ait olduğunun belirlendiği anlatıldı.

Şüpheli Gizem Bağdaçiçek hakkında ifadesinin alınması için talimat yazıldığı ancak kendisine ulaşılamaması nedeniyle yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

Paylaşımlardan Pişmanım

Paylaştığı bazı sözlerin, kendisine ait olmadığını, İslam dinini aşağılamak gibi bir niyeti olmadığını söyleyen Bağdaçiçek, “Sosyal medyada mizah amaçlı paylaşımlar yaptım. Bu paylaşımlardan dolayı pişmanım.” dedi.

1 Yıl 9 Aya Kadar Hapsi İstendi

Gizem Bağdaçiçek’in “zincirleme şekilde halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama” suçundan 6 aydan 1 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler