Popstar Mehtap'tan Dilber Akımına Tepki! Leşlik!

"İnci Taneleri" dizisiyle popülerleşen pavyon dansının akıma dönüşmesine Popstar Mehtap‘tan tepki geldi. Popstar Mehtap, "hiç utanmıyor musunuz?" diye sordu.
Popstar Mehtap'tan Dilber Akımına Tepki! Leşlik!
Kayıt Tarihi: 29.01.2024 16:33 - Son Güncelleme: 27.04.2024 12:34
YAZI
A
"İnci Taneleri" dizisinde "Dilber" karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı, bir anda Türkiye'nin en önemli gündemi oldu.

Ergüçlü'nün pavyon dansının ardından sosyal medyada "Dilber" akımı başladı.

Bizi Kurtarın Diye Yalvaracaklar

Popstar yarışmacı ile adını duyuran Mehtap Yılmaz da Dilber akımına tepki gösterdi. Yılmaz "Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da 'bizi kurtarın' diye yalvaracaklar" dedi.

Bu Ne Leşliktir Ya!

Popstar yarışmacısı devamında ise "Bu ne leşliktir ya! Size anlatılanlar gibi bir hayat filan yok oralarda, ailenizden olursunuz, işinizden, hayatınızdan canınızdan olursunuz. Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz." diyerek isyan etti. Mehtap sözlerini "15 yaşında 16 yaşında evden kaçan kızlara şahit oldum, size gösterildiği gibi bir hayat, Dilber dansı yok. Kıyafetlerini övenler var, Dilber dansı kurslarını açanlar var, hiç utanmıyor musunuz kardeşim siz ya! Bu dansı çekenlerin yatacak yeri yok." diyerek bitirdi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler