Ramazan Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum" dedi.
Ramazan Bayramı Tatili 9 Gün Oldu
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 00:00 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:39
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da Şoför Esnafı ile iftar Programı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Türkiye'nin nabzını tutarken her zaman sizlerin fikirlerinizden istifade ettik. Çünkü şoför esnafı bu kardeşlerimin yaptıkları iş icabı milletimizin aynasıdır. Sizlerin bu ülke, bu millete, bu şehre yaptığı hizmetlerin yerini hiçbir şey tutamaz.

Kiminiz takside, kiminiz minibüste, kiminiz otobüste helal rızık peşinde koşuyorsunuz. Her gün sadece Ankara'mızda yüz binlerce hemşerimizin iş yerine, evine, sevdiklerine güvenle ulaşmasına sizler vesile oluyorsunuz.

"Dolmuş ve minibüs esnafımızın mağduriyetlerini inşallah gidereceğiz"

Meclisin açılması ile birlikte dolmuş ve minibüs esnafımızın plakalarına dair mülkiyet sorunlarıyla ilgili mağduriyetleri inşallah gidereceğiz.

Şehir içinde faaliyet gösteren halk otobüsü esnafımızın hat tahsis süreleriyle faaliyetlerine devam edebilme haklarını da korumaya alacağız.

Ulaştırma ve Çevre Bakanlığımız gerekli mevzuat hazırlıklarını yaptı seçimlerden hemen sonra parlamentomuzun takdirine sunuyoruz.

Asfalt dökmemekle, yol, köprü yapmamakla övünenlere hak ettikleri cevabı 31 Mart'ta vereceğinize inanıyorum.

Ulaştırma projelerini devam ettirmek yerine üzerine hafriyat dökenleri siyaset arşivinin tozlu raflarına havale edeceğinizden şüphe duymuyor."

Bayram Tatili 9 Gün Oldu

"Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzda paylaşmak istiyorum."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler