TFF'den Seçim Açıklaması: Amacına Ulaşamamıştır!

Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz'da yapılması planlanan TFF başkanlık seçimi tarihiyle ilgili yeni bir açıklama yayınladı. Seçimin erkene alınması çabasının amacına ulaşamadığı belirtildi.
TFF'den Seçim Açıklaması: Amacına Ulaşamamıştır!
Kayıt Tarihi: 05.05.2024 14:31 - Son Güncelleme: 18.05.2024 23:17
YAZI
A

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Seçimli Mali Genel Kurulu tarihinin erkene alınması çabasının amacına ulaşamadığını duyurdu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan tarihinde yaptığı açıklama ile TFF'nin mali genel kurulunun, 18 Temmuz'da seçimli olarak yapılacağını ilan etti. Bunun üzerine bazı kulüpler, tarihin daha erkene alınması için imza kampanyası başlattı.

Yaşanan sürecin ardından yeni bir açıklama yayınlayan TFF, "Bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarının tutarsız bahanesi olarak sporseverlerin önüne TFF'nin ve kurullarının atılma çabası, TFF'nin kurumsal yapısının zaafiyete uğratılmaya çalışılması Türk futboluna ihanet etmektir." ifadelerine yer verdi.

Seçim tarihinin erkene alınma çabasının 'amacına ulaşamadığını' belirten TFF, "Uzunca bir süredir bazı kulüp yöneticilerinin kişisel hırs, çıkar ve menfaatlerini millî menfaatlerin önünde tutarak aceleye getirmek istedikleri seçimli kongre ve imza süreci kulüplerimizin büyük çoğunluğunun sağduyulu tutumlarıyla amacına ulaşamamıştır." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler