YRP Konya İl Başkanı: Konya'da Metroya Gerek Yok!

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, ilginç açıklamalar yaptı. Konya'nın metroya ihtiyacı yok diyen Peker, kendi projelerini de duyurdu.
YRP Konya İl Başkanı: Konya'da Metroya Gerek Yok!
Kayıt Tarihi: 20.02.2024 11:49 - Son Güncelleme: 18.05.2024 14:52
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker, "Konya için uzak bölgelere sanayi yapan şuan ki belediye, arsaları parselleyip büyük firmalara fabrika yapmaları için satıyor. Biz organize sanayi bölgesine toplu konut üretip, sanayi çalışanları erken saatte değilde tam saatinde işe gitmesini sağlayacağız." dedi.

Konya'ya metro gerekli değil diyen Peker, "Metro Konya için uygun değil. Bunun yerine gidiş dönüşlü Metrobüs projesi yapacağız. Raylı projeye ihtiyaç yok." İfadelerini kullandı.

İlginç açıklamalarına devam eden Peker, "Konya'ya yapılan şuan ki kütüphane projesini Mehmet Köseoğlu Başkanımız durdurarak oraya tekrardan Belediye binası yapacak. Çünkü Konya'ya belediye binası lazım" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler