32. Haftanın En Karlısı Konyaspor!

Trendyol Süper Lig'in 32. haftası sona erdi. Rakiplerinin puan kaybettiği haftayı 3 puanla geçen Konyaspor, düşme hattının en karlı takımı oldu.
32. Haftanın En Karlısı Konyaspor!
Kayıt Tarihi: 16.04.2024 12:51 - Son Güncelleme: 29.04.2024 21:17
YAZI
A

Trendyol Süper Lig'in 32. haftası sona erdi. Bu hafta oynanan 10 maçta toplam 27 gol atıldı ve Pendikspor-Başakşehir (2-3) maçı en gollü mücadele olarak öne çıktı. Gol sesinin çıkmadığı tek maç, A.Demirspor - Kayserispor mücadelesi oldu.

Nefes Kesen Şampiyonluk Yarışı


Galatasaray ve Fenerbahçe haftayı 3'er puanla kapatarak zirve yarışını sürdürdü. Öte yandan Galatasaray 13, Fenerbahçe ise 7 maçtır kazanmaya devam ediyor.

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi de süren ligde, bu anlamda birçok takımın şansı matematiksel olarak sürüyor.

Düşme Hattı Kayıplarda

Ateş hattından çıkma mücadelesi veren takımlar haftayı puan kayıplarıyla geçti. Hatayspor, Gaziantep FK, Karagümrük ve Pendikspor bu hafta sahadan mağlubiyetle ayrılırken, son sıradaki İstanbulspor Hatayspor'u deplasmanda yenerek matematiksel olarak ligde kalma şansını sürdürdü.

Konyaspor Haftanın Karlısı

Zorlu Kasımpaşa maçından galibiyetle dönen Konyaspor ise rakiplerinin kaybettiği haftayı en karlı kapatan ekip oldu. Yeşil beyazlılar, 36 puana yükselerek, düşme hattıyla 5 puanlık fark yakaladı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler