Konyaspor Telafi İçin Sahaya Çıkıyor!

Konyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor'un konuğu olacak. Ligde düşme hattından bir türlü uzaklaşamayan yeşil-beyazlılar, Sivas'ta 3 puan arayacak.
Konyaspor Telafi İçin Sahaya Çıkıyor!
Kayıt Tarihi: 26.04.2024 23:57 - Son Güncelleme: 07.05.2024 07:01
YAZI
A

Konyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor'un konuğu olacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'ndaki mücadele saat 16.00'da başlayacak. Maçı Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Erdoğan yönetecek.

Konyaspor'da Önemli Eksikler

Konyaspor 6 önemli eksikle Sivas deplasmanına çıkacak. Yeşil beyazlılarda Uğurcan, Hadebe, Moreno, Yasir, Niangbo ve Boateng forma giyemeyecek. Ev sahibi Sivasspor'da ise Uğur Çiftçi, Fodé Koita ve Hakan Arslan kadroda olmayacak.

Konyaspor'da 3 Oyuncu Sınırda

Yeşil beyazlı ekipte 3'er sarı kartı bulunan üç oyuncu bulunuyor. Sokol Cikalleshi, Valon Ethemi ve Bouly Junior Sambou, Sivas deplasmanında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Sivasspor'un Golcüsü Çok Formda

Öte yandan Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj, performansıyla dikkat çekiyor. Son olarak Fenerbahçe ağlarını da havalandıran 27 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon çıktığı 28 maçta attığı 17 golle Süper Lig gol krallığı yarışında 3. sırada yer alıyor.

Manaj bu sezon ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 maçta 4 gole imza attı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler