Adliye Personeli Kan Verdi!

Türk Kızılay kan stoklarının desteklenmesi amacıyla Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılay iş birliğinde kan bağışı etkinliği düzenlendi. Adliye personeli kan bağışında bulundu.
Adliye Personeli Kan Verdi!
Kayıt Tarihi: 21.02.2024 10:13 - Son Güncelleme: 14.05.2024 23:54
YAZI
A

Türk Kızılay kan stoklarının desteklenmesi amacıyla Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılay iş birliğinde kan bağışı etkinliği düzenlendi.

İnsan hayatı için en önemli unsur olan kanın tek kaynağının insan olduğunu hatırlatan Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, "Bu hayati sıvının başka bir muadili olmadığından, 'kan bağışlamak hayattır' ilkesi çerçevesinde, kan bağışına destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Adliyemiz ve Kızılay Kan Merkezi iş birliğiyle ile Adliyemizde kan bağışı standı kuruldu. Bugün burada yaptığımız kan bağışları birçok insanın hayatını kurtaracak, sağlığına kavuşmasına vesile olacaktır." diye konuştu.

Adliye personeli etkinlik kapsamında kan bağışında bulundu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler