AK Parti'nin Konya İlçe Adayları Ne Zaman Açıklanacak?

AK Parti'de Konya ilçelerinde yarışacak başkan adayları da belli oluyor. Konya'daki ilçe belediye başkan adaylarının 27 Ocak Cumartesi günü açıklanması bekleniyor.
AK Parti'nin Konya İlçe Adayları Ne Zaman Açıklanacak?
Kayıt Tarihi: 25.01.2024 13:25 - Son Güncelleme: 03.05.2024 02:42
YAZI
A
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine geri sayım başlarken AK Parti'de Konya için ilçelerde yarışacak başkan adayları da belli oluyor. AK Parti'nin Konya'daki ilçe belediye başkanı adaylarının 27 Ocak Cumartesi günü açıklanması bekleniyor.

Merkez İlçelerde Değişim Olmayacak İddiası

AK Parti kulislerinde dolaşan iddialara göre; AK Parti'nin Konya'nın merkez ilçeleri Karatay, Meram ve Selçuklu'da mevcut başkanlarla yola devam etmesi bekleniyor. Merkeze uzak ilçelerin ise bir kısmında yeni yüzlerin tanıtılacağı iddia ediliyor.

MHP'nin Konya'da Aday Sayısı 6'ya Yükseldi

Cumhur İttifakı'nda MHP'nin Konya adayları daha önce açıklanmıştı. Konya Akören Belediye Başkan adayı mevcut başkan İsmail Arslan, Konya Halkapınar Belediye Başkan adayı mevcut başkan Mehmet Bakkal, Konya Ereğli Belediye Başkan adayı da mevcut başkan Hüseyin Oprukçu olmuştu. MHP Konya'daki diğer 4 ilçe belediye başkan adaylarını şu isimlerle açıkladı: Akören Belesiye Başkan Adayı İsmail Arslan, Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir, Çumra İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci ve Emirgazi İlçe Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak. MHP Genel Merkezinin son açıklamasıyla Konya ilçelerindeki belediye başkan adayları sayısı 6'ya yükselmiş oldu.

Ak Parti 25 İlçede Aday Çıkaracak

MHP'nin Konya’da aday sayısını 6'ya yükseltmesinin ardından AK Parti’nin 25 ilçede aday çıkarması kesinleşmiş oldu.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler