Akşehir'e Yeni Adalet Sarayı

Akşehir'e yeni adalet sarayı kazandırılıyor. Daha önce üç kez ihaleye çıkılan projede 4’üncü ihale de yapıldı.
Akşehir'e Yeni Adalet Sarayı
Kayıt Tarihi: 27.12.2023 16:33 - Son Güncelleme: 15.05.2024 03:25
YAZI
A

Konya Akşehir Adalet Binası yapım işi için 25 Aralık'ta ihale yapıldı. Daha önce proje için 3 kez ihaleye çıkılmış ancak farklı gerekçelerden ötürü hiçbir firma yüklenici olmamıştı. Son ihaleden sonra bir firmanın yüklenici olmasıyla birlikte çalışmaların başlaması, 700 gün içinde de Adalet Sarayının tamamlanması hedefleniyor.

Adalet Bakanı Tunç'tan Hayırlı Olsun Mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ''Akşehir Adalet Sarayı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tunç, Adalet hizmetlerimizin daha kaliteli bir şekilde vatandaşlarımıza sunulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konya Akşehir Adalet Sarayımızın yapım ihalesini 25 Aralık 2023'te gerçekleştirdik. Akşehir Adalet Sarayımız; 19 bin metrekare toplam inşaat alanı, bodrum, zemin ve 4 kat, 1’i ağır ceza olmak üzere toplam 9 duruşma salonu, 19 hâkim ve 16 savcı odası, İcra Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Nöbetçi Savcılık birimleri, toplam 187 araçlık otoparktan oluşacak. Adalet Sarayımızın, Akşehir ilçemize ve Konyamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler