A.Şükrü Kılıç'tan Recep Konuk'la İlgili Şok İddialar

Konya'nın sivri çıkışlarıyla bilinen, yazdığı yazı ve araştırmalarıyla tanınan, Konya Basın Camiasının yakından tanıdığı ve Konya Ak Parti Aday Adayı Ahmet Şükrü Kılıç yine önemli iddialarda bulundu. PANKOBİRLİK yönetim kurulu başkanı ve Ak Parti Konya Aday Adayı Recep Konuk'un "Altın Hisse" ye sahip olduğunu, ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı ve Ak Parti Aday Adayı Ziya Altunyaldız'ın çıkan kanunu zaman aşımına uğratmak gayretinde bulunduğunu ve Recep Konuk'un kendisine haciz memurları gönderdiğini iddia etti.
A.Şükrü Kılıç'tan Recep Konuk'la İlgili Şok İddialar
Kayıt Tarihi: 19.03.2015 20:11 - Son Güncelleme: 15.05.2024 02:56
YAZI
A
 Konya Ak Parti Aday Adayı Ahmet Şükrü Kılıç, PANKOBİRLİK Başkanı Recep Konuk ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı ve Konya Ak Parti Aday Adayı Ziya Altunyaldız'la ilgili iddialarda bulundu.

"Recep Konuk'un Altın Hisse Sahibi olduğunu, kendisine yaptığı haberlerden dolayı haciz memurları gönderdiğini, Ak Parti'nin Temayül Sonuçlarını açıklamamasına rağmen basına Temayül Sonuçları listesinin bu isimler tarafından kasıtlı olarak kamuoyu oluşturmak için servis edildiğini ve Temayül Sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını"söyleyen Konya Ak Parti Aday Adayı Ahmet Şükrü Kılıç, cafeculis adlı internet sitesinde yayınlanan haberde ilginç iddialar ortaya attı.

Ak Parti Konya’dan Aday Adayı olan Ahmet Şükrü Kılıç, Recep Konuk ile ilgili daha önce yazdığı yazılardan dolayı mahkemelik olmuş ve hakkkında hakaret davaları açılmıştı.

Araştırmacı gazeteciliğiyle tanınan A.Şükrü Kılıç; "Recep Konuk’un Konya 1. Ağır Ceza Mehkemesi’nde Sanayi Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’nın bulunduğu suç duyurusu sonrası “Nitelikli Dolandırıcılık” suçlamasıyla yargılandığını, mahkeme sürecinin devam ettiğini, aynı zamanda yine AK Parti Konya milletvekili aday adayı Ziya Altunyaldız’ın da Çumra Şeker’in A Grubu kurucu ortaklarından olduğunu, Çumra Şeker’in Konya Şeker’e devredilmesiyle Recep Konuk’un da, Ziya Altunyaldız’ın da Konya Şeker’in şahıs ortakları olduğunu, Ziya Altunyaldız'ın Altın hissenin iptali yasası çıktıktan sonra Gümrük Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı döneminde yasanın altışar ay uzatılmasını sağlayarak zaman aşımına uğratılması gayretlerinde bulunduğunu," iddia etti.

Yeni Türk Ticaret Kanunu’na yasanın eklenmesiyle bu hayalin de suya düştüğünü, milletvekili temayül yoklamasında Ziya Altunyaldız’ın ikinci sırada çıkmasının tesadüf olamayacağını, ayrıca temayül sonuçlarının da basına sızdırılmasının yine aynı grup tarafından bilinçlice servis edildiğini söyleyen Kılıç, "AK Parti Genel Merkezi’n soruşturma başlatması gerektiğini, temayül sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını, diğer haber kaynaklarının hep aynı kaynağı belirsiz yerden alıntı yaptığını, Recep Konuk’un temayülde bu kadar oy almasının asla mümkün olamayacağını, Genel Merkez bağlantısının araştırılması gerektiğini” söyledi. "

Kılıç ayrıca, Recep Konuk hakkında Konya 1.Ağır Ceza Mahkemesinde "Dolandırıcılık" suçlamasıyla ilgili dosyayı da yine caefulis.com sitesinde yayınlayarak Dosyanın 16.03.2015 tarihinde 15. Ceza Dairesine gönderildiğini belirtti.

Kılıç iddialarıyla ilgili, facebook hesabından da yazılar yazarak, haberleri takipçileriyle paylaştı. Yazılarında basının bu konuyla ilgili haber yapmamasını da eleştirdi.




Kaynak: cafekulis.com

AHMET ŞÜKRÜ KILIÇ KİMDİR?

1967 Konya Doğanhisar doğumlu. 2002'de Selçuk üniversitesi fen edebiyat fakültesi fars dili ve edebiyatı bölümü’nden mezun oldu. 1989/1990 yılları arasında Doğanhisar ve Konya’da 15 günde bir yayımlanan dönüşüm isimli bir gazete çıkardı. 1993 yılında İsra tiyatro topluluğunu kurdu; senaristlik ve yönetmenlik görevlerini yürüttü. 1996/2000 yılları arasında Konya büyükşehir belediyesi genel müdürlüğü’nde özel kalem müdürlüğü ve basın müşavirliği görevlerinde bulundu.

ahmet-şükrü-kiliç-ak-parti-aday-adayi-kimdir.jpg
2000/2002 yılları arasında Konya Ticaret Odası’nda basın müşavirliği görevini yürüttü. 2002/2003 yılları arasında milletvekili danışmanlığı yaptı. 2004 yılından bu yana ebabil yayınları’nın genel yayın yönetmenliğini yapıyor. 2006 yılında anekdotlardan oluşan “oyunbozan” isimli bir öykü kitabı yayımlandı. 2008 yılında ak parti’nin kapatılması davasında, 5 yıl siyasi yasağı istendi.

2004/2015 yılları arasında başbakanlık basın ve halkla ilişkiler müşaviri olarak çalıştı.


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler