Çumra ve Güneysınır'a Kazandırılan İki Yatırım Aynı Gün Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır'a kazandırılan Kapalı Pazar Alanı ile Çumra'nın Güvercinlik Mahallesi'ne kazandırılan çok amaçlı salonun açılışları AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın katıldığı programlarla gerçekleştirildi.
Çumra ve Güneysınır'a Kazandırılan İki Yatırım Aynı Gün Açıldı
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 22:44 - Son Güncelleme: 27.04.2024 08:51
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan Güneysınır Kapalı Pazar Alanı ile Çumra Güvercinlik Çok Amaçlı Salonun açılışı gerçekleştirildi.

Güneysınır'a Kapalı Pazar Alanı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır'a kazandırılan Kapalı Pazar Alanının açılışında konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, "Belediye Başkanı Ahmet Demir beyle uyum içerisinde çalıştık, bundan sonra da inşallah bir beş yıl daha uyum içerisinde artan bir şekilde hizmetlere devam edeceğiz. 2.100 metrekareden oluşan bu pazaryeri 27 milyon 900 bin liraya mal oldu. İnşallah hayırlı alışverişlere vesile olsun." dedi.

Çumra'da Çok Amaçlı Salonun Açılışı Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çumra'ya kazandırılan Çumra Güvercinlik Çok Amaçlı Salonun da açılışı yapıldı. Çumra’da düzenlenen programda konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın liderliğinde ilçelerimizle uyum içinde çalıştığımız gibi Türkiye Yüzyılı'nın bu ilk yerel seçiminden sonra bu istikrarı sürdürme arzusundayız." ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ise ortaya konulan eserin son derece fonksiyonel, modern ve ihtiyaca cevap veren bir eser olduğunu belirterek, "Bu eserin tüm mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserde çok hayırlı faaliyetler, hayırlı organizasyonlar diliyorum." diye konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler