Bahçeli Grup Toplantısında Hükümete Yüklendi

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı Şah Fırat operasyonuna ilişkin değerlendirmesinde hükümete yüklendi.
Bahçeli Grup Toplantısında Hükümete Yüklendi
Kayıt Tarihi: 24.02.2015 08:49 - Son Güncelleme: 07.05.2024 22:01
YAZI
A
 ŞEHİTLER ÖLMEZ

"Ege Üniversitesi'nden gelen acı bir haberle hepimiz kahrolduk. hainlerin saldırısına uğradı. Duygularımızı ifade etmek için kelimeler kifayetsizdir. Ne çok ölüyor ne çok üzülüyoruz. 46 yıldır tabutlar omuzlardan inmiyor. Bu yıl da fırat evladımızı ebediyete uğurladık. Fakat bunu da aşacağız. Biz şehitler ölmez vatan bölünmez demeyi sürdüreceğiz.

KATİL BU EYLEMİ HERKESİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE YAPTI

Ege Üniversitesi İzmir'dedir, İzmir Türkiye'nin 3. büyük şehridir. Aylardır süren gerilim ve gerginlik üniversitede huzur bırakmadı. Üniversite yönetimi uyumuştur. İl valisi şikayetleri karşılayamamıştır. Fırat evladımızı şehit eden katil bu hunhar eylemi herkesin gözünün önünde yaptı.

REKTÖR NE İŞ YAPMAKTA

Fırat yerde yatarken hiçbir insan ilk yardımda bulunmamıştır. Sorarım sizlere Ege Üniversitesi rektörü ne iş yapmakta ne görevi yapmakta. Koltukta oturmayı hala onursuzca sürdürecek midir? Ege Üniversitesi senatosu ahlaksızca bir açıklama yapmıştır.

ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

İzmir'de insanlık bıçaklandı. Gazelli gençlerin avukatlığına savunan Davutoğlu ve Erdoğan Fırat sizin için ne ifade etmektedir. Fırat'ı canından ettiniz. Evladımıza ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

SÜLEYMAN ŞAH VATAN TOPRAĞIDIR

Süleyman Şah Türbesi karakol haline getirildi. Eski türbenin tamiri imkansız hale gelince belirlenen yeni yerine taşınmuıştır. Suriye ile imzalanan halde protokolu Süleyman Şah türbesinin Türkiye'ye ait olduğunu belirtmiştir. Birkez daha söylüyorum Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu vatan toprağıdır Ankara'dan Kayseri'den Manisa'dan hiçbir farkı yoktur.

Davutoğlu vatan topraklarınızı korkakça kaçıp bıraktığınızı görmeyecek misiniz? Erdoğan ceddimizin kemiklerini nakliye araçlarına yüklediğinizi hala anlamayacak pişman olmayacak mısınız? Davutoğlu bu rezillikle övünmektedir.

VATAN DEĞERLİ GÖRÜLMEMEKTEDİR

Demek ki vatan değerli görülmemektedir. Sayın Özel Paşa senin için vatan nedir? Harbiye'de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın okuldan mı kaçtın? Davutoğlu sana ne demeli, stratejik çuvalına her şeyi koydun da vatanı mı unuttun? Erdoğan sen vatanla yollarını çoktan ayırdın.

IŞİD KİM Kİ

Başbakan karargahta ceketi çıkartmış, masaya serilmiş, sanki fethe çıkmış muzaffer komutan edasıyla pozlar vermiştir.

AKP bir tarafta bayrak indirirken diğer tarafta bayrak dikmiştir. AKP vatan topraklarını bombalayarak tarihe geçti. IŞİD kimdir ki hükümet kaçmaktadır?"

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler