Beyşehir'den 3 Tekvandocu Türkiye Şampiyonluğunu Kazandı

Konya’da 13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Beyşehir’deki farkı ortaokullarda öğrenim gören 3 öğrencinin kilolarında Türkiye Şampiyonu olması ilçede sevinç yaşattı.
Beyşehir'den 3 Tekvandocu Türkiye Şampiyonluğunu Kazandı
Kayıt Tarihi: 23.05.2013 11:27 - Son Güncelleme: 14.05.2024 05:34
YAZI
A
Şampiyonada yıldız erkeklerde 41 kiloda Furkan Çakır, yıldız kızlarda 44 kiloda Fatma Keleş, 47 kiloda Havva Nur Çoban birinci oldu ve altın madalya kazandı. Sporcuların antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, 3 sporcusunun büyük bir başarı göstererek Türkiye Şampiyonluğunu kazandığını dile getirerek, “Şampiyonaya Beyşehir’den 5 sporcu ile katılmıştık. Müsabakalardan önce ise en az 2 derece beklediğimizi söylemiştim. Bu sayı 3 oldu, hem de derecelerin hepsi altın oldu. Beyşehirli sporcularımızı kutluyorum. Tekvandoda başarı çıtamız giderek yükseliyor. Bu başarılar çok yoğun bir çalışma temposunun ve emeğin ürünü. İlçemize hayırlı olsun diyorum” dedi.
Beyşehirli sporcuların elde ettiği başarılar bayanlar genel klasmanda Konya’ya birincilik, erkekler genel klasmanda ise ikincilik derecesi gelmesinde önemli rol oynadı.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler