Erdoğan Atatürk'ün Yatında İzzetbegoviç'i Ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez bir yabancı konuğunu Savarona Yatı’nda ağırlıyor Erdoğan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç'i kabul etti ve Savarona ile Boğaz'a açıldı.
Erdoğan Atatürk'ün Yatında İzzetbegoviç'i Ağırladı
Kayıt Tarihi: 04.03.2015 17:35 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:20
YAZI
A
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanSavarona yatında ilk kez bir yabancı konuğunu ağırlıyor. CumhurbaşkanıErdoğan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç'i kabul ederek Savaronaile Boğaz'a açıldı.

ERDOĞAN'IN PROGRAMI DEĞİŞTİ

Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile Savarona buluşması iptal olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aslında  saat 18:30’da Mabeyn Köşkü'nde bir araya geleceği Bakir İzzetbegoviç'i Savarona'ya kabul etti ve Boğaz'a açıldılar.

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov'un bugün İstanbul’daCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Savarona’daki programı annesinin rahatsızlığı nedeniyle programını yarıda kesildi ve Berdimuhamedov Ankara’dan ayrıldı. 

bakir-izzetbegovic.jpg 

SAVARONA İLK KEZ BİR DEVLET KABULÜNDE KULLANILIYOR

Kendisini takip eden 8 kurtarma römorkörü eşliğinde Boğaz'a açılan Savarona Yatı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından armatör Kahraman Sadıkoğlu'ndan devralındıktan sonra ilk kez bir devlet kabulünde kullanılıyor.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler