Erdoğan'dan Belçika'ya:Hesabını verin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'nın Türkiye'nin uyarısını dikkate almadığından yakınarak; ''Biz teröristi yakaladık gereğini yapmadılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını'' diyerek eleştirdi.
Erdoğan'dan Belçika'ya:Hesabını verin
Kayıt Tarihi: 25.03.2016 13:57 - Son Güncelleme: 11.05.2024 23:20
YAZI
A
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Sorgun Meydanı'nda gerçekleştirilecek toplu açılış töreninde konuştu.

Geçen günlerde peş peşe yaşadığı terör saldırılarında birçok vatandaşını kaybeden Belçika'nın, Türkiye'nin saldırıları düzenleyen teröristle ilgili uyarısını dikkate almadığı ortaya çıkmıştı.

Cumhurbşkanı Erdoğan Belçika'yı eleştirerek; ''Yazık oldu o insanlara. Gaziantep'de biz yakaladık report ettik gönderdik. Beyefendiler teröristlere gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını'' dedi.İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; 

YAZIK OLDU O İNSANLARA

Biz dünyaya sesleniyoruz. Biz damdan düştük, siz yanlış yapıyorsunuz dedik. Ama bunlar bölücü terör örgütünün mensuplarına AP Konseyi'nin yanında çadır kurdurup teröristlerin resimlerini astırıyorlar. Ne oldu bak iki gün sonra? Alma mazlumun ahını... Yazık oldu o insanlara.

"BİZ UYARDIK, GEREĞİNİ YAPMADILAR! HADİ ŞİMDİ VERİN HESABINI"

Gaziantep'de biz yakaladık report ettik gönderdik. Beyefendiler teröristlere gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını. Terör sadece belli bir ülkenin değil tüm dünyanın sorunudur. İnşaallah anlayacaklardır. 

ŞEHİT SAYISI 300'Ü GEÇTİ

Geçtiğimiz yılın temmuz ayından beri gerçekleşen terör olaylarında Yozgat gerçekleşen terör olaylarında 10 evladını toprağa verdi. Temmuz ayından bu yana ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti.

ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK

Teröristlerin yurtdışında ve yurtiçinde verdiği kayıplar bunun en az 10 katıdır. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Milletimiz, bayrağımız, vatanımız, devletimiz saldırı altındayken 'haydi yavrum git, ya gazi ol ya da şehit" diyerek evlatları vazifeye gönderen tüm annelerin ellerinden öpüyorum.

BİZİ BÖLMEYECEKLER

Ölürsem şehit, kalırsam gaziyim diyen tüm vatan evlatlarının alnından öpüyorum. Bizim bir Rabiamız vardı. Birincisi tek millet. Bizi bölemeyecekler.Bizi bölmek isteyenler muvaffak olamayacak. Biz kimseyi makamından, parasından pulundan sevmiyoruz ki. Bizi Yaradanın onları da yarattığı için seviyoruz.

BAZI ZAVALLILAR OPERASYON YAPMAK İSTİYOR

İkincisi tek bayrak. Bundan başka bayrağımız var mı? Bu bayrak niye kırmızı? Çünkü rengini şehidimizin kanından alıyor da onun için. Dünyada eşi benzeri yok.  Üçüncüsü tek vatan. Bazı zavallılar çıkmış operasyon yapmak istiyor. Ya siz ne zannediyorsunuz bu toprakları. Burası kuru toprak değildir. Bu toprakta şehitlerimizin kanı vardı. Dördüncüsü tek devlet. Ne paralel devlet ne de bu ayrımcılar vardır.

"PENSİLVANYA'DAN BEDDUALAR SALLIYOR, TUTMAZ!"

"Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyor? Tutmaz, tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın. Bu devletin, milletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. Hala işin hakikatini bilmiyorlar. Bizim, Allah'tan başka ubudiyet görevini yerine getireceğimiz bir güç yoktur. Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. Bunun böyle bilinmesi lazım."

"MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK"

Kararlı bir şekilde yolumuza inşaallah devam edeceğiz. Şunu iyice bilmenizi istiyorum. Terörle mücadelede son ana kadar, silahlı kuvvetlerimizle, polisimizle, korucularımızla bu mücadeleyi sürdüreceğiz.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler