Eski İsrail İstihbarat Başkanı: Filistinli Olsaydım Savaşırdım

Eski İsrail İç İstihbarat Servisi Şin-Bet Başkanı Ami Ayalon, "Filistinli olsaydım şu an İsrail'e karşı savaşırdım" dedi. Ayalon ayrıca İsrail'in bakanlarını da terörist olarak nitelendirdi.
Eski İsrail İstihbarat Başkanı: Filistinli Olsaydım Savaşırdım
Kayıt Tarihi: 17.03.2024 03:14 - Son Güncelleme: 25.04.2024 07:28
YAZI
A
Eski İsrail İç İstihbarat Servisi Şin-Bet Başkanı Ayalon, ABC News'e verdiği bir röportajda "Filistinli olsaydım, İsrail'e karşı özgürlüğüm için savaşırdım" açıklamasında bulundu.
 
İsrail'in Ulusal Güvenlik ve Maliye Bakanını da 'terörist' olarak niteleyen eski istihbaratçı, "Özgürlüğüme ulaşmak için her şeyi yapardım" dedi.

"Onları Terörist Olarak Görüyorum"

İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ve Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in ne kadar güçlü olduğu ve iki Bakan'a ilişkin görüşleri sorulan Ayalon, "Onları terörist olarak görüyorum. İsrail toplumunun küçük bir kısmını temsil ediyorlar ama güçlerini bizim koalisyon sistemimizden alıyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Ayalon, İsrail'in iki Bakanı'na "terörist" deyip demediğine ilişkin ikinci bir soruya da "Tabii ki öyleler." cevabını verdi.

Ayalon daha önce yaptığı bir açıklamada da, Ayalon, "Gözlerimiz genişçe açık bir şekilde, Gazze'nin kumdan tepelerindeki bataklığa doğru ilerliyoruz. Filistinlilerin teslim olacağını düşünen biri varsa, Filistinlileri tanımıyor demektir." demişti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler