Fethullah Gülen'in Avukatından KPSS Açıklaması

Fethullah Gülen'in avukatı Nurallah Albayrak, 2010 KPSS soruşturmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Fethullah Gülen'in Avukatından KPSS Açıklaması
Kayıt Tarihi: 24.03.2015 16:37 - Son Güncelleme: 14.05.2024 19:36
YAZI
A
 2010 KPSS soruşturmasıyla iglili yazılı açıklama yapan Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak, KPSS soruşturmasının Gülen ile irtibatlandırılmasına tepki gösterdi.

SAVCIYA YÜKLENDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada 1 numaları zanlı Fethullah Gülen olduğu belirtilmişti. Gelişmeler sonrası yazılı açıklama yapan Albayrak, soruşturmayı yürüten savcıyı iftira diye nitelediği haberlerin peşine takılmakla suçladı. İşte o açıklama:


"HER TÜRLÜ İDDİA VE İTHAM İFTİRADAN İBARETTİR"

"Tamamen algıya yönelik yapılan 2010 KPSS operasyonunun asıl hedefi netleşti. Anlaşılan, havuz medyasının akla ziyan iftiralarını, 2010 KPSS savcısı devam ettiriyor.

Memlekette ne kadar faali meçhul varsa hepsini Sayın Fethullah Gülen ile irtibatlandırmaya yönelik iftiralar anlaşılan yeterli görülmemiş. Kendisi ile uzak ya da yakın hiçbir ilgi ve bağı olmayan kişiler hakkında gerçekleştirilen 2010 KPSS soruşturması ile Sayın Fethullah Gülen irtibatlandırılmaya çalışılmaktadır.

Savcılık soruşturmasında geçtiği iddia edilen ve bu şekliyle medyada yer alan, Sayın Müvekkile yönelik her türlü iddia ve itham iftiradan ibarettir.

Müvekkilim aleyhine suç uyduranlarla ilgili her türlü hukuki yollara müracaat edeceğimizi kamuoyuna arz ederiz."

SAVCIYI TEHDİT SORUŞTURMASINDA 3 GÖZALTI

Bu arada, KPSS'deki usulsüzlük soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman'ın telefonla tehdit edilmesine ilişkin 3 kişinin dün gece yakalandığı belirtildi. Bunlardan N.Ö'nün Etimesgut'ta bir devlet okulunda öğretmen olduğu öğrenildi.

Savcı Yücel Erkman'ın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, 15 ay süren çalışmanın ardından, dün 19 ilde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyerek, çok sayıda kişiyi gözaltına almıştı.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler