Filistinli Vaizden Müslümanlara Tokat Gibi Hutbe!

Filistinli vaiz Mahmud Hasenat, "Eğer 30 bin şehit, 70 bin yaralı ve 2 milyon evsiz Filistinli ümmeti uyandıramıyorsa benim sözlerimin ne anlamı var? diyerek, hayatının en kısa cuma hutbesini verdiğini belirtti.
Filistinli Vaizden Müslümanlara Tokat Gibi Hutbe!
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 03:03 - Son Güncelleme: 29.04.2024 06:37
YAZI
A

Yıllardır Filistinlilere zulmeden İsrail'in 7 Ekim sonrası başlattığı kanlı saldırılar soykırım boyutuna ulaştı.

Hamas bahanesiyle bebek, çocuk, kadın, yaşlı, hasta dinlemeden evleri, camileri, kiliseleri, hastaneleri, uluslararası kurumların binalarını acımazca bombalayan İsrail, Gazze'ye gıda sevkiyatının yapılmasına karşı çıkarak masumları açlıkla da sınıyor.

Gazze'de etnik temizlik yapan Tel Aviv yönetimini, uluslararası kamuoyunun tepkisinin yanı sıra Batılı devletlerin baskısı da durdurmuyor.

Müslüman dünyası, İsrail'in saldırılarını kınama dışında bir şey yapamıyorken, bu mezalime Filistinli vaiz Mahmoud al-Hasanat (Mahmud Hasenat) cuma kürsüsünden sıra dışı bir şekilde ses yükseltti.

Verdiği cuma hutbesinin detayını X hesabından paylaşan Hasenat, "Hayatımın en kısa cuma hutbesini bugün verdim." dediği mesajında, "Eğer 30 bin şehit, 70 bin yaralı ve 2 milyon evsiz Filistinli ümmeti uyandıramıyorsa benim sözlerimin ne anlamı var? Dua edin." kürsüde sadece bu ifadelerini kullandığını söyledi.


Kaynak: Haber7

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler