Hamas'tan Dünyanın Sessizliğine Tepki!

Hamas, Şifa Hastanesi ve çevresindeki insani felakete karşı uluslararası toplumun devam eden sessizliğini tepki gösterdi. Açıklamada, geniş çapta eylem etkili bir baskı mekanizması çağırısı yapıldı.
Hamas'tan Dünyanın Sessizliğine Tepki!
Kayıt Tarihi: 25.03.2024 02:08 - Son Güncelleme: 26.04.2024 04:47
YAZI
A

Hamas, yaptığı yazılı açıklamada, Şifa Hastanesi ve çevresinde meydana gelen insani felaket hakkında, uluslararası toplumun sessizliğinin devam etmesini kınadı.

Kuşatma altındaki Şifa Hastanesi'nde infaz, işkence, yıkım, su, yiyecek ve ilaç kıtlığının yanı sıra silahlı saldırıların ve zorla yerinden etmelerin devam ettiğini belirten Hamas, işgalci Nazilerin bu zulmüne rağmen Birleşmiş Milletler kurumlarından ya da uluslararası insani yardım kuruluşlarından herhangi bir tepkinin de gelmediğine işaret etti.

Hamas, Arap ve İslam topluluklarını, dünya genelinde özgürlük savunucularını ve özellikle Batı Şeria, Kudüs ve diğer işgal altındaki bölgelerde yaşayan toplulukları, işgalin baskın çıkarlarına karşı geniş çapta eyleme geçmeye ve etkili bir baskı mekanizması oluşturmaya çağırdı.  

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler