İşkur TCDD Personel

İşkur TCDD Personel Alımı İlanları
İşkur TCDD Personel
Kayıt Tarihi: 25.02.2016 07:23 - Son Güncelleme: 01.05.2024 05:11
YAZI
A


İşkur TCDD personel alımı ve iş ilanları kurumun sisteme kayıtlı olan bütün ilanlarını iş arayanlara sunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları ülkemizin en eski kurumlarından biridir. İşkur ile anlaşma yaparak kurumun personel ihtiyacını karşılamaktadır. İşkur’un asli görevlerinden biri ülkemizdeki işsizlik politikalarına göre alınmış kararları uygulayarak istihdam alanı yaratmak ve iş arayanların kendi pozisyonlarına göre uygun şartlar altında iş bulmalarına destek sunmaktır.

İş kur iş ilanları bu anlamda birçok sektöre uygun olarak oluşturulmuş iş imkanlarını vatandaşlara sunarak onların yeni bir işe sahip olmalarını desteklemektedir. Devlet kurumları da yine bu şartlara göre belirlenmiş olan personel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak işkur sisteminde işveren profili oluşturarak özellikle memur, sözleşmeli personel ve kalıcı işçi pozisyonları dışında olan geçici işçi alımlarını bu sistem üzerinden gerçekleştirmektedir. TCDD iş başvurusu ilanlarının büyük bir bölümü de bu mecra üzerinden yapılmaktadır.

 Bu ve benzeri büyük kurumlar bu sistemi kullanarak personel alımları yapmakta ve hem kendi şartlarını taşıyan personeller ile kurumun ihtiyaçlarını gidermekte hem de işsizlik oranının azalmasına önemli katkılarda bulunmaktadır. TCDD personel alımı 2015 yılında da yine bu şekilde işkur sistemi üzerinden yapılacaktır. Sizler de ilanlarda belirtilmiş olan kriterlere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız belirtilen ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilir ve bir işe sahip olabilirsiniz.

Kaynak: KAMU PERSONEL ALIMI

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler