Kaçakçılığa Geçit Yok! Durdurulan Araçtan Cephanelik Çıktı

Konya'da binlerce tütün mamulü, ruhsatsız silah, kaçak tıbbi ürün ve gümrük kaçağı otomobil ele geçirildi. 12 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Kaçakçılığa Geçit Yok! Durdurulan Araçtan Cephanelik Çıktı
Kayıt Tarihi: 13.02.2024 09:48 - Son Güncelleme: 01.05.2024 22:44
YAZI
A

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi.

Kaçak Tütün ve Alkol Ele Geçirildi

Selçuklu ve Karatay ilçelerinde 4 işyeri ve 1 araçta yapılan aramalarda kaçak sigara üretimi ve satışının yapıldığı ortaya çıktı. 180.000 adet bandrolsüz boş makaron, 51.400 adet doldurulmuş sigara, 1.040 paket gümrük kaçağı sigara, 34 kg. kıyılmış tütün, 3 adet sigara üretiminde kullanılan makine, 4.452 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün ve 126 şişe sahte bandrollü alkollü içki ele geçirildi. Ayrıca, 2 ruhsatsız tabanca da bulundu ve 7 şüpheli gözaltına alındı.

Beyşehir'de Silah Kaçakçıları Yakalandı

Beyşehir İlçesi'nde yapılan çalışmalarda ise silah kaçakçılarına odaklanıldı. 2 araçta yapılan aramalarda 11 ruhsatsız av tüfeği ve 182 tabanca parçası ele geçirildi ve 3 kişi gözaltına alındı.

Gümrük Kaçağı Araca El Konuldu

Ayrıca, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara yolu üzerinde bir lüks otomobil durduruldu. Araç üzerinde Türk Plakası takılı olmasına rağmen, yapılan kontrollerde Gürcistan plakalı olduğu ve gümrük kaçağı olduğu tespit edildi. Araçla birlikte 2 kişi de gözaltına alındı.

Toplamda 12 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında başarılı operasyonlarına devam ediyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler