Katil Zanlısı Diş Teknisyeni İle İlgili Yeni Gelişme

Konya’nın Seydişehir ilçesinde eski karısı ve kızını öldüren cani babanın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen diş teknisyeni baba tutuklanarak cezaevine gönderildi..
Katil Zanlısı Diş Teknisyeni İle İlgili Yeni Gelişme
Kayıt Tarihi: 31.12.2023 12:38 - Son Güncelleme: 09.05.2024 10:34
YAZI
A

Bekir Doğan, Emniyetteki işlemlerinin ardından diş teknisyeni olarak görev yaptığı hastaneye elleri kelepçeli olarak getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen Doğan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet zanlısı Bekir Doğan'ın 3 ay önce boşandığı eşi Ayşe Gezer ile kısa bir süre önce tekrar barıştığı öğrenildi. Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'ın cenazesinin ise öğleden sonra defnedileceği belirtildi.



Ne Olmuştu

Olay, Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede yaşandı.

Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan’ın (19) bulunduğu eve geldi.

Burada eşiyle tartışan Bekir Doğan, aracından aldığı tüfekle Ayşe Gezer ve Gözdenur Doğan’a ateş etti. Olayda Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan olay yerinde hayatını kaybetti.

Polise Teslim Oldu

Katil zanlısı Bekir Doğan ise olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Adrese gelen polis ekipleri inceleme yaparken, anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler