Kerem Aktürkoğlu'ndan Dünya'ya Gazze Sitemi!

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırıma tepki gösterdi, insan hakları söz konusu olduğunda uygulanan çifte standarda dikkat çekti.
Kerem Aktürkoğlu'ndan Dünya'ya Gazze Sitemi!
Kayıt Tarihi: 26.03.2024 00:55 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:11
YAZI
A

İşgalci İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda çoğu çocuk ve kadın 32 binden fazla Filistinli yaşamını yitirdi. Dünya genelinde haklar ilk günden beri İsrail'in barbarlığına tepkilerini dile getirirken, devletler ve resmi kurumların sessizliği de tepki çekiyor.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu da, Gazze'de yaşanan soykırıma bir kez daha dikkat çekti.

Futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda insan hakları söz konusu olduğunda uygulanan çifte standarda işaret etti.

Aktürkoğlu paylaşımında, "İnsanlık bu zulme, tecavüze, teröre dur demek için neyi bekliyor? İnsan hakları, can, mal ve ırz dokunulmazlığı sadece dünyanın bir kısmı için mi geçerli? Allah’ım biz kulların bu alçaklığı durdurabilmekte aciz kaldık. Sen yardım eyle!" ifadelerine yer verdi.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler