Kilisede Silahlı Saldırıya 25 Tutuklama!

İstanbul'da Santa Maria Kilisesi'nde 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan 34 kişiden 25'i hakkında tutuklama kararı verildi.
Kilisede Silahlı Saldırıya 25 Tutuklama!
Kayıt Tarihi: 02.02.2024 01:14 - Son Güncelleme: 07.05.2024 22:35
YAZI
A
İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde, Pazar ayini sırasında kar maskeli ve silahlı 2 saldırganın ateş açması sonucu 52 yaşındaki Tuncer Cihan ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

2 Saldırgan ve Onlarla İlişkili 51 Şüpheli Yakalandı

Kanlı saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile TEM ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, saldırıyı gerçekleştiren Tacikistan uyruklu A.K. ve Rusya uyruklu D.T. isimli 2 şüphelinin de aralarında olduğu 51 şüpheli yakalanmıştı.

34 Kişi Mahkemeye Sevk Edildi

Saldırıyla ilgili savcılık işlemleri biten 34 şüpheli tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

25 Kişi Tutuklandı

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 25'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırganlardan Biri Eşkalini Değiştirdi

Saldırıyı gerçekleştiren D.T.'nin, olaydan sonra eşkal değişikliği için sakallarını kestiği öğrenildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler