Kök Hücre Kitlerini Hastalara 100 Bin TL'ye Sattılar!

Çanakkale'de kök hücre uygulamasında kullanılan kitlerin hastalara 20 bin ile 100 bin lira arasında fiyatlara satıldığı belirlendi. Operasyonda aralarında 2 öğretim üyesinin de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.
Kök Hücre Kitlerini Hastalara 100 Bin TL'ye Sattılar!
Kayıt Tarihi: 05.02.2024 20:39 - Son Güncelleme: 06.05.2024 05:01
YAZI
A

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde tedavi gören 60 hastaya, piyasadan 200 liraya temin edilen kök hücre uygulamasında kullanılan kitlerin 20 bin ila 100 bin lira arasında fiyatlara satıldığı belirlendi.

Harekete geçen emniyet güçleri, düzenlenen operasyonlarla Prof. Dr. H.Y.E., Doç. Dr. T.K., medikal firma sahibi Ö.Ç, firma çalışanları B.C.T. ve Y.C.İ'yi gözaltına aldı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3 medikal firma çalışanı dolandırıcılık ve icbar suretiyle irtikap suçuna yardımdan tutuklanırken, 2 öğretim üyesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler