Konya'da 27 Bin TL Çalan 2 Kadın Tren Garında Yakalandı

Konya'da sarraflar bölgesindeki döviz bürosunda bir vatandaşın çantasından 27 bin lirayı çalarak kayıplara karışan 2 kadın tren garında yakalandı.
Konya'da 27 Bin TL Çalan 2 Kadın Tren Garında Yakalandı
Kayıt Tarihi: 22.01.2024 14:16 - Son Güncelleme: 02.05.2024 12:34
YAZI
A

Konya'da bir vatandaş sarraflar bölgesindeki döviz bürosunda çantasındaki paraların çalındığını fark ederek polise bildirdi.

Kamera Görüntüleri İncelendi

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri onlarca iş yerinden yüzlerce saatlik kamera görüntülerini inceleyerek şüpheli şahısları tespit etti.



Konya'ya Hızlı Trenle Gelmişler

Şahısların Konya iline hızlı tren ile geldiğini belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, tren dönüş seferlerini incelemeye aldı.



Dönüş seferlerinde 600 kadın yolcudan ikisinin sabıkasının kabarık olduğunu ve eşkâl olarak uyduğunu tespit eden ekipler, şüphelilerin gideceği ildeki asayiş ekipleriyle irtibata geçti.

Trenden İnerken Yakalandılar

Tren istasyonunda yankesicileri bekleyen ekipler, şüpheliler trenden inerken yakalayarak gözaltına aldı.

Tutuklandılar

16 suç kaydı bulunan 48 yaşındaki Serap M. ile 9 suç kaydı bulunan 51 yaşındaki  Deniz U.emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler