Konya'da İlginç İddia: Mühendisler Yanlış Oy Kullandı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şubesi 18. Dönem Şube Yönetim Kurulu Seçimleri, geride kaldı. Seçimi kaybeden Mustafa Tolga Çöğürcü'den ise ilginç bir iddia geldi.
Konya'da İlginç İddia: Mühendisler Yanlış Oy Kullandı!
Kayıt Tarihi: 13.02.2024 19:49 - Son Güncelleme: 02.05.2024 23:57
YAZI
A

Anadolu Mühendisleri Grubu Adayı Prof. Dr. Mustafa Tolga Çöğürcü ile Medeniyet Grubu Adayı Hasan Özgür Yetiştirici'nin yarıştığı seçimi, Yetiştirici kazandı.

Seçimi kaybeden Prof. Dr. Mustafa Tolga Çöğürcü, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ilginç bir iddia ortaya attı.

Çöğürcü, paylaşımında şunları belirtti: "Bugün yapılan İMO Konya Şubesi seçimlerinde, seçimlere katılan 1595 meslektaşımın 822 'si şahsıma teveccüh göstermiş ve en yüksek oyu almamı sağlamış, Ankara delege seçiminde 775 oy vererek beni ve ekibimi Ankara genel merkez temsilcisi olarak tayin etmiştir. Maalesef 170'e yakın meslektaşımın samimi duygular ile bizim için geldiği seçimde yanlış oy kullanması neticesinde yönetim kurulu seçimleri 5/2 aleyhimize sonuçlanmıştır. Seçimlerin meslektaşlarıma hayırlı olmasını diliyor, şahsıma gösterdikleri güven, ilgi, alaka ve samimiyet nedeni ile bütün ekip arkadaşlarıma, il ve ilçe temsilciliklerine, meslektaşlarıma ve çok sevdiğim öğrencilerime teşekkür ederim. Saygılarımla."

Öte yandan Çöğürcü'nün paylaşımının altına gelen manidar bir yorumda ise; "Hocam nasıl yanlış atarlar ya. Bunlar okumuş insanlar.. Senin ve ekibin için hayırlısı olsun." İfadesi dikkat çekti.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler