Konya'da Komşu Kavgası Kanlı Bitti:1 Ölü 9 Yaralı

Konya da, komşu oldukları öğrenilen iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. Yaralılar Konya’da ki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Konya'da Komşu Kavgası Kanlı Bitti:1 Ölü 9 Yaralı
Kayıt Tarihi: 07.05.2016 10:02 - Son Güncelleme: 11.05.2024 15:58
YAZI
A
Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında, Konya merkez Selçuklu İlçesi Tatköy mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan ve komşu olan Koçak ve Olgun iki ailenin fertleri, kahvede bir araya geldi. İki aile, fertleri henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkması üzere mahalle sakinlerinin araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

Karşı karşıya oturan iki komşu tekrar tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada, taraflar birbirlerine bıçak ve sopalarla saldırmaya başladı. Olayda biri ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.



Yaralılardan Koçak, ailesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, Olgun aileside bölgedeki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan (30)Fatih Koçak, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa K. ‘nin ise ameliyata alındığı öğrenildi.

Bıçaklı kavganın ardından, komşu iki ailenin bazı fertleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplandı.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler