Konya'da O Parti Büyükşehir İçin Aday Çıkarıyor

Yerel seçimlere az bir zaman kala partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. Sol terör örgütleriyle yakınlığı ve milli-manevi değerlere düşmanca tavrıyla bilinen Türkiye İşçi Partisi de Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkardı.
Konya'da O Parti Büyükşehir İçin Aday Çıkarıyor
Kayıt Tarihi: 18.01.2024 00:42 - Son Güncelleme: 01.05.2024 05:48
YAZI
A

Sol terör örgütleriyle yakınlığı ve dini değerlere düşmanca tavrıyla bilinen Türkiye İşçi Partisi de Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday açıkladı.



Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında partisinin 4 büyükşehir ve 3 ilçe belediye başkan adayını açıklarken, Konya adaylarının Bilal Ortakalaycı olduğunu duyurdu.

Bilal Ortakalaycı Kimdir?

Türkiye İşçi Partisi Konya İl Başkanı Bilal Ortakalaycı, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Konya Belediye Başkan adayı oldu. Bilal Ortakalaycı, Noter Başkatibi olarak görevini sürdürmektedir.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler